Gratis professionele website

Ondernemer gratis websiteYesss!! Sinds vandaag is het bij Webtrompet mogelijk om een gratis website aan te maken. Ideaal voor hobbyisten, verenigingen en startende ondernemers.

Start direct met een gratis website

Elke gratis website krijgt 200MB aan webruimte wat ruim voldoende is. Daarnaast krijg je een eigen Webtrompet subdomein. Bijvoorbeeld “Vereniging.webtrompet.nl”. Mocht je lekker aan de slag gaan en later toch een eigen domeinnaam willen hebben, dan is het mogelijk om een upgrade uit te voeren. Je kunt upgraden naar een betaalde website voor vier euro per maand of dit in combinatie met een webwinkel voor zes euro per maand.

Er verandert dan helemaal niks aan het uiterlijk, teksten, instellingen, etc. Deze upgrade kan ook weer teruggedraaid worden, want bij Webtrompet kun je maandelijks opzeggen, we werken dus niet met jaarcontracten! Met een upgrade heb je nog een aantal voordelen. Bijvoorbeeld:

  • Onbeperkte webruimte
  • Inclusief SSL certificaat
  • Inclusief e-mailadressen (Bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl)
  • Voorrang op support

Ook super handig voor webdesigners, (internet) marketeers en SEO specialisten!

Een website kan eerst gratis gebouwd worden en zodra jouw klant daar aan toe is geupgrade worden. Kortom: eerst bouwen en 100% tevreden zijn en daarna pas online zetten en goed gevonden worden door de zoekmachines.

Marketeers maken vaak een landingspage voor 1 of meerdere jaren. Betaald direct voor een hele maand, kwartaal of jaar. Aangezien een landingspage ook vaak samen loopt met een Adwords campagne is dit goed op elkaar af te stemmen.

Er zijn al meerdere webdesigners die vertrouwen op het systeem van Webtrompet. Wij gaan namelijk een behoorlijk stuk verder dan de systemen die er al zijn. Hierdoor ogen de website vaak ook veel moderner en professioneler. Geen standaard templates, maar templates die aan de trends van dit jaar voldoen.

Webtrompet heeft veel overeenkomsten met het CMS WordPress. Dit is dan ook de basis van ons systeem. (Sommige functies zijn geblokkeerd ivm veiligheid, en er zijn aan de andere kant juist weer vele functies toegevoegd). Dit is ideaal voor bijvoorbeeld groeiende ondernemers. Mocht, om wat voor reden dan ook, iemand besluiten om een eigen hosting met een eigen WordPress installatie te willen dan is het systeem al vertrouwd. Je kunt dan dus snel aan de slag!

Bestel direct je gratis website

Ons advies? Maak een gratis website aan, bekijk minimaal de basis tutorial en probeer het gewoon. Je zult zien de er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Mocht het toch niks voor je zijn, dan was het gelukkig helemaal gratis.

Ben je een het zat dat je huidige website of webwinkel zoveel beperkingen heeft? Probeer dan zeker Webtrompet, we zal een wereld voor je open gaan!

Laat een reactie achter