Het Dashboard

Zie hier: Het Dashboard. Vanuit hier kun je vlug bij de belangrijkste zaken komen, de laatste activiteiten bekijken en nog veel meer!

dashboard webtrompet

Mocht je al Webtormpet klant zijn dan kan dit scherm er iets anders uitzien. Dit kun je zelf instellen (Sleep de blokken ergens ander naartoe) en heeft ook te maken met de grootte van je beeldscherm.

 

Tickets
Hierin vindt je de snelkoppeling naar de FAQ (Waar je nu bent) en is het de mogelijkheid om een ticket aan te maken als je er niet uitkomt met de FAQ. Je kun ook een ticket aanmaken voor een administratieve vraag of iets plaatsen in de verbeterbak.

 

 

dashboard-opditmoment-webtrompet

Dit is een samenvatting. je kunt hier in 1 oogopslag zien hoeveel berichten , pagina’s en reacties je hebt. Ook kun je zien op welke versie WordPress draait, een stukje transparantie voor de geeks onder ons. Heb je een gratis website dan heb je maximaal 200 MB aan ruimte. Dit is voor een gemiddelde website meer dan genoeg! Heb je een upgrade gedaan heb je onbeperkte ruimte. Aangezien computers toch graag met waardes werken stellen we standaard 1024MB in. De meeste zullen niet eens over de 200MB komen. Mocht je als betalende klant hier toch bij in de buurt komen maak dan gerust een ticket aan, dan vergroten we dit. In onze voorwaarden staat beschreven wat wel en niet mag middels de Fair Use Policy (FUP).

 

 

dashboard-eenvoudigconcept-webtrompet

Een leuk idee voor een nieuwe blog in je hoofd? Deze kun je direct hier kwijt. Zodra je dit opslaat is het niet direct op de website te zien. Dit bericht wordt als concept opgeslagen en kan later daadwerkelijk gepubliceerd worden.

 

 

 

dashboard-activiteiten-webtrompet

Wat is er recent nog op de website gebeurd? Bekijk het hier. De laatste reactie en het laatste bericht is hier te zien.

 

 

dashboard-hetlaatstenieuw-webtrompet

Dit is het laatste (webtrompet) nieuws. Hier melden we als er updates gaan plaatsvinden, storingen zijn, en vele handige tips. Doe er je voordeel mee!

 

dashboard-hulp-webtrompet

Hier is de eerste video te zien waarmee we je graag een eindje op weg helpen. Deze is ook in de tutorials op onze website te vinden.

 

 

dashboard scherminstellingen webtrompet

Via de activiteiten kun je gemakkelijk de bovenstaande blokken aan of uit zetten. In de tutorial-video zetten we het “hulp” blok uit omdat deze na de eerste keer niet meer interessant is. Blokken kunnen via dezelfde manier ook weer aangezet worden.