Instellingen

Algemeen

instellingen algemeen

Deze instellingen spreken voor zich. Je sitetitel en ondertitel aanpassen, dit kan op meerdere pagina’s. Ook kun je hier je e-mailadres aanpassen. Let op! Als je deze aanpast betekent dit niet dat Webtrompet hier ook de communicatie op zal doen. Dit e-mailadres wordt gebruikt voor alerts op je website zelf, bijvoorbeeld een reactie van een bezoeker.

Voor de rest kun je hier de tijdzone, datumnotatie, tijdnotatie, weekstart en websitetaal aanpassen.

lezen

Instellingen lezen

Stel hier je pagina in. Je kunt kiezen uit

Je laatste bericht

Toon je homepage als een blog. De laatste berichten worden getoond. Dus elke keer als je een bericht maakt komt deze automatisch op je homepage.

Een statische pagina

Een vaste pagina als homepage. Zodra je een bericht of pagina aanmaakt heeft dit geen gevolgen voor je homepage. Je kunt dus je tekst of afbeeldingen die je in de pagina zeg vast zetten op je homepage.

Afhankelijk van de instellingen hierboven zijn de volgende instellingen wel of niet van toepassing. Mocht je bijvoorbeeld de “Je laatste bericht” vorm kiezen, dan kan je ook nog instellen hoeveel berichten er getoond moeten worden op de homepage. Standaard zijn dit 10 berichten. Daarnaast kun je ook nog kiezen of het bericht volledig op de homepage komt, of een gedeelte met een ‘lees meer…’-link.

Daarnaast kun je er voor kiezen om zoekmachines te weren van je website. Mocht je om wat voor reden dan ook kiezen om dit te doen: wij hebben geen invloed op de zoekmachines, dus garanderen dat je website niet wordt geïndexeerd door de zoekmachines kunnen we niet. Uiteraard raden wij af deze optie aan te zetten mocht je website voor commerciële doeleinden gebruikt te worden.

Reacties

Instellingen reacties

Zoals je ziet zijn dit wel heel veel instellingen. Waarom? Simpel: Naast dat je moet kunnen aangeven wie er reacties mogen geven en of deze automatisch gepubliceerd moeten worden, of met toestemming van een admin. Bij elk onderdeel hebben we zo duidelijk mogelijk een beschrijving gemaakt zodat we dat hier niet hoeven te doen. Je kunt bijvoorbeeld ook IP adressen blokkeren of mensen via Gravatar laten reageren.

Media

Instellingen media instellingen

Pas hier de grootte van de afbeeldingen aan. Standaard staat dit al zo gunstig mogelijk afgesteld. Het is raadzaam deze instelling zo te laten staan, tenzij je weet wat het nut is van een aanpassing.

TinyMCE Advanced

instellingen-tinymce-advanced