Kortingsbonnen

Je kunt kortingsbonnen aanmaken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld in een nieuwsbrief of via social media een leuke actie opzetten zodat mensen een leuke korting kunnen krijgen. Natuurlijk zou je ook een korting voor familie of vrienden kunnen instellen zodat deze niet de volle pond hoeven te betalen.

woocommerce-kortingsbonnen

 

woocommerce kortingsbonnen

Hier kies je wat voor type korting het moet zijn en de waarde. Ook kun je aangeven of de verzending gratis moet zijn. Als laatste kun je nog een vervaldatum instellen. Via het type korting kun je aangeven of dit een vaste korting is (Bijvoorbeeld 5 euro) of een percentage (Bijvoorbeeld 10%)

 

 

 

 

woocommerce kortingsbonnen

Hier geef je aan wat de klant minimaal of maximaal in je winkel besteed moet hebben om gebruik te maken van de korting. Ook je aangeven welke producten uitgesloten zijn van de korting of welke juist enkel zijn toegestaan. Ditzelfde kun je ook per categorie instellen. Als laatste kun je ook bepaalde e-mailadressen van deelname uitsluiten. De mailadressen die je invoert komen op de whitelist, dus alleen e-mail adressen die daar instaan krijgen de korting.

 

woocommerce kortingsbonnen

Tot slot kun je nog aangeven hoe vaak de bon in het algemeen gebruikt mag worden en hoe vaak een klant de bon mag gebruiken. Een bon kan natuurlijk maar 1 keer per bestelling worden ingeleverd.