Webtrompet online!

Eindelijk is het dan zover! Webtrompet is online. Na maanden – bijna een jaar – intensief bezig te zijn geweest met bouwen is het dan eindelijk zover.

Webtrompet hebben wij ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedereen goedkoop een professionele website kan beheren. Dit is inclusief een domeinnaam, maar exclusief moeilijke scripttalen of dure webdesigners. Webtrompet kan gebruikt worden door startende ondernemers die niet in één keer een groot bedrag kunnen missen, maar kan ook erg goed ingezet worden voor bijvoorbeeld een landingspage ter promotie van een product.

Webtrompet is opgezet omdat wij helaas vaak startende ondernemers tegen kwamen met

1. Geen website omdat dit te duur was;

2. Een website die juist niet helpt je product of dienst aan te prijzen. Doordat een website er amateuristisch uitziet denken bezoekers dat ook van het product of de dienst die aangeboden wordt. Dit is natuurlijk niet waar.

Webtrompet wil juist de startende ondernemers een eerlijke start geven. Je hebt geen enorme bedragen meer nodig om jezelf op een goede manier in de markt te zetten.

Natuurlijk zijn er naast starters ook bedrijven die van offline naar online willen gaan, of misschien wel iemand die een complete eigen kledinglijn wil opzetten? Hier zijn de betaalbare webwinkels voor in het leven geroepen. Ook is Webtrompet geschikt voor bloggers die net even een stapje verder willen gaan. Voor een paar euro per maand zetten ook zij zich professioneel in de markt en worden ze een stuk serieuzer genomen.

Als laatste belichten we nog even de marketeers. Een bedrijf die bijvoorbeeld een webwinkel heeft in zelfgemaakte tuinmeubels kan heel handig gebruik maken van Webtrompet. Ook al hebben zij jaren geleden al een webwinkel laten bouwen. Hoe dan? Een landingspage! Om bijvoorbeeld hun nieuwste meubel te promoten kunnen zij een (tijdelijke) website maken alleen voor dit product. Deze website is goed vindbaar in de zoekmachines en zodra iemand enthousiast is geworden kunnen zij hem gewoon in de bestaande webwinkel kopen. Dit zorgt ook weer voor extra links naar de bestaande webwinkel wat gunstig is voor de pingback (SEO).

Dit is vooral de reden dat Webtrompet contracten van 3 maanden aanbiedt. Landingspages zijn vaak maar kort in gebruik.

Naast websites en webwinkels bekijken wij ook de mogelijkheden om nog meer creaties te maken. Dit ook weer om starters goed op weg te kunnen helpen, maar dan voor een betaalbare prijs.

 

Laat een reactie achter