Webtrompet is een jong bedrijf dat online is gegaan in oktober van 2016. Webtrompet valt onder de firma Smartin, die alles op het gebied van internetondernemen doet. Webtrompet is opgericht om startende ondernemers met een klein budget een kans te bieden.

Martin HoekstraMartin Hoekstra: Directeur

Toen ik ooit begon met mijn eigen bedrijf (lees: uit de hand gelopen hobby) kreeg ik vaak te
horen dat ik geld moest uitgeven. "Niet zelf de boekhouding doen want dit kost tijd en dus geld."  "Gewoon doen waar je goed in bent en andere zaken weer aan specialisten op dat vakgebied overlaten." Leuk gezegd, maar als startende ondernemer kan je niet zomaar investeren in dure boekhouders, webdesigners etc. Het leuke van ondernemer is het uitzoeken en ontdekken. Mijn eerste belastingaangifte deed ik aan de hand van een Youtube video van iemand die ik totaal niet kenden (Ja echt waar). Een website hoefde ik mij dan gelukkig weer niet druk om te maken. Wees creatief, durf, en leer! Via Webtrompet geven we ondernemers graag de handvatten een professionele website of webwinkel op te zetten voor een eerlijke prijs.

 

Contactgegevens

Webtrompet staat ingeschreven op Leijen 13, 8446 LR te Heerenveen. Dit is echter geen bezoekadres. Mocht u toch graag iemand van Webtrompet spreken? Via het contactformulier, of als je al klant bent via het ticket systeem, kun je ons een bericht sturen. Je mag hier ook je telefoonnummer achter laten. Geef dan wel even aan wanneer we het beste kunnen bellen. Dit zal niet altijd direct gaan dus geef het liefste een dagdeel aan.

 

Huisstijl

Vaak krijgen we de vraag waarom we Webtrompet heten, maar 2 saxofoons als logo hebben. Dit zorgt er voor dat jij ons in ieder geval niet zomaar vergeten bent. websaxofoon klinkt niet echt en met misschien een beetje hulp van Google, Yahoo of Bing heb je ons in een handomdraai weer gevonden 😉

We hebben wel heel doelbewust voor de kleur oranje gekozen. Hiermee willen we uitstralen dat we met de tijd meegaan. Op onze website gebruiken we geen "u", maar hebben we om dezelfde reden gekozen "je" te gebruiken.  Vaak zien we dat webdesign bedrijven erg saai en neutraal zijn. Dit willen wij niet. Wij willen klanten die door een flexibel bedrijf 100% krijgen wat ze willen!

 

Vragen?

Service is voor ons het belangrijkste. Zo willen we helpen om je bedrijf succesvol te maken, maar willen we ook graag helpen (voor zover mogelijk) bij andere zaken. Je hoeft maar 1 ding te doen: vragen.