Snelheid van websites en webwinkels met 25% verhoogd

websites en webwinkels nu 25% sneller

websites en webwinkels nu 25% sneller

Na verschillende testen hebben we uiteindelijk een update doorgevoerd die de snelheid met 25% verhoogt van alle websites en webwinkels! Het mooiste hiervan is ook nog eens dat vele websites een nog veel hoger rendement behalen. Webtrompet draait al op een betrouwbare host. Snelle servers en geheel op SSD. Toch zijn er vaak nog wat trucjes om een website of webwinkel sneller te kunnen laten laden. Dat hebben we bij deze gedaan!

Snelheid is tegenwoordig erg belangrijk. Deze update zorgt naast de hogere snelheid ook nog eens voor minder data die gebruikt wordt. Ook ideaal voor bezoekers die aan hun bundel moeten denken! Voor bezoekers is een snelle website comfortabel, bezoekers zijn altijd erg gehaast en een lange laadtijd kan er voor zorgen dat ze snel weer vertrokken zijn. Ook rekenen zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing af met langzame websites en webwinkels.

Je kunt ook zelf nog een hoop doen om je website of webwinkel sneller te maken. Kijk bijvoorbeeld eens heel kritisch naar de grootte van je afbeelding. Zorg er altijd voor dat je bijvoorbeeld geen afbeeldingen van boven een MB hebt. De grootte afbeeldingen in onze slider op de homepage zijn qua afmeting 1400 x 500 pixels en zitten qua grootte rond de 100 á 150 KB.

Laat een reactie achter