Ik verloor vandaag “The Game”

the-gameEn jij nu ook! Waarom hebben jij en ik verloren? Omdat we aan “The Game” dachten. Ik hoorde, tot verbazing van sommige mensen, vandaag voor het eerst van “The Game”. Mocht jij het wel al kennen dan heb je al verloren bij het lezen van de titel en anders na het lezen van deze eerste alinea.

Je verliest door aan het spel “The Game” te denken. Het is een gedachtenspel dat je dus eigenlijk helemaal niet kunt winnen. Hierdoor vinden sommige mensen het juist een belachelijk spel.

De spelregels:

  • Iedere aardbewoner doet mee
  • Telkens als je aan “The Game” denkt ben je af
  • Als je verliest maak je dit aan minimaal 1 persoon bekend
  • “The Game” eindigt nooit

Geloof het of niet, maar er zijn meerdere varianten/verbasteringen op dit spel bedacht. Zo is er een variant waarbij je elkaar een half uur kunt gunnen. Je kunt dan een half uur niet af gaan of hoeft dit niet bekend te maken. Er is ook nog een variatie die aangeeft dat “The Game” wel degelijk kan eindigen. De koningin van Engeland of de president van de Verenigde Staten moet dan op televisie zeggen: The Game is over

Sommige mensen winnen het spel door bijvoorbeeld ergens “The Game” op te schrijven. Denk dan aan de muren op een toilet of op papiergeld.

Laat een reactie achter