WordPress voor beginners

Wordpress websiteVeel websites gebruiken WordPress. Dit is een geweldig CMS met ontzettend veel mogelijkheden. Echter zijn er ook veel nadelen. WordPress is dan misschien gratis, maar je hebt ook een hosting nodig. Deze hosting is nog eens extra duur als je dit met een SSL certificaat erbij wilt hebben. Uitstraling is belangrijk dus je hebt een thema nodig. Er zijn veel gratis thema’s, maar aan het perfecte thema hangt natuurlijk altijd met een prijskaartje.

Daarnaast wil je graag wat extra’s toevoegen aan je website of webwinkel. Dit kan bijvoorbeeld een foto slider, Google maps of iets totaal anders zijn. Dit zijn dan plugins die weer extra veiligheids- risico’s met zich meebrengen en ook weer extra kosten met zich mee kan brengen.

Wordpess via Webtrompet

Webtrompet is gebaseerd op WordPress. Als je inlogt is het zelfs bijna identiek! Uiteraard hebben wij wat aanpassingen moeten doen om de veiligheid van al onze gebruiker te kunnen garanderen. Dit is namelijk iets waar jij je geen zorgen om hoeft te maken. Het enigste wat je zelf even moet doen is een veilig wachtoord kiezen en deze geheim houden. Als je een betaalde website of webwinkel afneemt is hier zelfs een SSL certificaat bij inbegrepen. Kortom: de weinige nadelen die WordPress heeft verdwijnen als sneeuw voor de zon. Op jaarbasis ben je vaak ook nog goedkoper uit dan wanneer je een hosting met domeinnaam elders afsluit.

Het uiterlijk is helemaal aan te passen naar eigen wens. Je hoeft dus niet uren lang te zoeken naar een thema, je maakt deze gewoon zelf. Deze is dan ook direct geschikt voor alle apparaten, dus 100% responsive. Daarnaast zijn er vele plug-ins inbegrepen dus ook hier hoef je niet naar te zoeken. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Probeer dan eens een gratis website, alle mogelijkheden kun je hier al gebruiken. Bij een upgrade krijg je een eigen domeinnaam, e-mail adressen en een SSL beveiliging.

Mocht je toch ergens niet uitkomen?┬áDan staan zijn er bijna 50 video’s met tutorials te vinden. Wil het dan nog steeds niet lukken?┬áDan maak je een ticket aan en helpt een medewerker je met alle liefde verder. Probeer nu 100% gratis (En dat blijft het ook, tenzij je upgrade) Webtrompet uit!

Laat een reactie achter